Rulează videoul

CURĂȚENIE GENERALĂ ÎN OBICEIURILE TALE

Numele meu este Gheorghe Babasanda, și de 15 ani mă ocup cu descoperirea unor moduri mai bune și mai rapide pentru dizolvarea obiceiurilor dăunătoare, a rănilor traumelor și a educației defectuoase cu care majoritatea ne confruntăm.

După toate aceste căutări, am descoperit ceva care chiar funcționează, și este și simplu. După studiul laborios, în detaliu și repetat al SPECIALIȘTILOR în domeniu, dar și în domeniile adiacente, după implementarea tuturor celor promovate de ei prin nenumărate experimente, printre care o pauză alimentară de 21 de zile DOAR cu apă, mai multe băi cu apă de 0° Celsius în aceeași zi (NU dușuri cu apă rece, care are iarna ±17°… dacă vrei să începi să înțelegi ce înseamnă o baie așa, bagă o mână în apă la 0°, adică apă care începe să formeze gheață de la sine, și ține-o acolo 15 secunde, apoi imaginează-ți cum este să îți introduci întregul corp pentru câteva minute) meditații de nenumărate feluri, unele dintre ele pe durata a 4 ore, și multe multe multe multe altele similare, am descoperit cum spuneam, ceva care chiar funcționează, și este și simplu.

Ca să beneficiezi cât mai ușor de această experiență, am creat acest produs, ca să păstrăm atenția pe PUTEREA, CHEFUL și BUNĂSTAREA membrilor ei.

Când te vei înscrie, vom descoperi cum este posibil pentru TINE să duci la bun sfârșit succesiunile de activare a avântului în care te vei angaja.

Timpul afișat deasupra, este cel rămas până la finalul actualei, care este în desfășurare. Am început joi 25 mai 2023, la ora 12:00 dup-amiază și vom încheia duminică 28 mai 2023 la aceeași oră. Te poți angaja și tu până la finalul acesteia sau la următoarea.

DE CE AM ALES SĂ MĂ FOCALIZEZ PRIORITAR PE AVÂNT

Avântul STRATIFICAT este cea mai puternică forță în Univers.

Deși invizibil pentru cineva care nu știe la ce să se uite, el ne amplifică efortul cum nimic altceva.

Reușita în ORICE are două componente de bază, cantitatea nativă de energie de care dispune cineva (unii oameni au mai multă energie decât alții) și tehnica pe care o folosește. Energie și tehnică.

Energia este ceva cu care ne naștem, nivelul ei nu poate fi modificat.

Tehnica este „ce funcționează” pentru un anumit rezultat, iar ea se poate modifica, se învață. O caracteristică foarte prețioasă a tehnicii este că poate optimiza energia cu care ne-am născut. Nu ne va mări energia, dar o poate dezvălui, implementarea tehnicii poate trezi gene latente și noi să ajungem la nivelul nostru energetic real, neadormit, de trezie sporită.

Dacă folosită așa, tehnica pare că ne crește energia, dar ea ne dezvăluie pe noi cei adevărați, cei neîncețoșați de ego, ne dezvăluie pe noi cei fără filtre încetinitoare, de fapt ne pune filtrele potrivite pentru FOLOSirea puterii native, pentru o extragere mai bună de foloase din puterea nativă.

CUM SE SIMTE ACTIVAREA AVÂNTULUI

CE ESTE DE FAPT DE FĂCUT

Planurile în general sunt tehnici, planurile funcționează. În multe cazuri când fără plan nu se materializează un rezultat dorit, CU plan se ÎNTÂMPLĂ reușita.

Planul pe care îl vei primi ca parte din Activarea Avântului este o tehnică colosal de puternică, deși impresionant de simplă.

În viață există două simpluri, unul înainte de complexitate, acest simplu este accesibil tuturor și nu este deloc prețios, și mai este un simplu DINCOLO de complexitate, dar de acesta au parte puțini, această simplitate este cel mai prețios lucru. Acest al doilea simplu nu este punctul de pornire, la acest simplu se ajunge cu multă multă muncă. Muncă pe care eu am depus-o pentru invenția acestui plan, ți-l pun și ție la dispoziție ca să îl implementezi, și te voi și susține pe parcursul implementării.

Să ne întoarcem la avânt. Avântul este ce ne poate influența energia de care dispunem de la naștere. Dacă investim energia noastră neinfinită, limitată, dacă investim efortul nostru limitat repetitiv în ANUMITE acțiuni fundamentale, natura adaugă efortului nostru un motor suplimentar numit avânt, care ne amplifică puterea. Este atât de simplu.

Am făcut lucrurile imposibil de greșit, doar cineva rău intenționat pentru propria persoană va eșua în ducerea la bun sfârșit a nivelurilor Activării Avântului.

Îți amintesc cât este de simplu să obții punctul zilnic la primul nivel, pe care dacă îl vei obține mai multe zile la rând, natura va adăuga efortului tău limitat motorul suplimentar numit avânt. Ca să se întâmple toate aceste lucruri minunate, trebuie doar să le faci constant pe următoarele:

 1. Odihnit complet (trezit fără ceas);
 2. Făcut patul;
 3. Gătit pentru zi (îmbrăcat, păr…);
 4. Început lucrul (oricât de puțin);
 5. Întocmit lista completă cu toate fundamentalele și considerat să faci dintre ele când te plictisești.

Pe elementele nivelului 2 le vor afla absolvenții nivelului 1.

ESTE MOMENTUL SĂ TE ÎNTORCI LA TINE CEL AUTENTIC, CONECTAT LA REALITATE

Rulează videoul

IERARHIA AVANTAJELOR NIVELULUI 1 AL ACTIVĂRII AVÂNTULUI

Când vei face cele cinci elemente componente ale acestui nivel, ele te vor purta de la sine la o viață lin accelerat colosal îmbunătățită. Acest pachet este precum un tren pe care te bazezi că te va duce la destinație, bunăstarea ta. Iar această afirmație nu este una exagerată, ba chiar nu prea exprimă realitatea, cuvintele nu pot să descrie contrastul între cineva aliniat și același om înainte să își activeze avântul. Aceștia doi nu sunt același, cineva aliniat nu este cel nealiniat, putem chiar spune că sunt doi oameni complet diferiți.

Aducem acasă MULTA ta putere pe care până acum o iroseai impresionant de eficient pe diverse activități nerăsplătitoare, și o ghidăm să PARTICIPE LA BUNĂSTAREA TA.

Dezvolți chef, te conectezi emoțional la realitate, pentru că te odihnești cu adevărat, iar ziua devine o plăcere, nu vei mai avea nevoie de voință ca să faci ce este de făcut. Să practici orice altceva decât esențialele ți se va părea nebunie, nu va mai fi în spectrul tău de percepție, îți va fi străin să dizloci o acțiune fundamentală în favoarea uneia triviale, iar acest lucru duce la PUTERE ADEVĂRATĂ.

Consumi vechiul și devine potrivit să te întrebi „ce altceva pot face pentru reușita obiectivelor mele?” Devii inventiv și explorativ. Descoperi tehnici noi mai bune, mai potente, mai cu sens.

Dezvolți avânt la activitățile esențiale ale vieții, avântul fiind principalul ingredient al reușitei cuiva în orice.

Devin normale activitățile pe care ți-ai dorit să le faci dintotdeauna, dar nu le-ai prioritizat, iar ele vor rămâne parte din viața ta. Normalul tău se va schimba, iar normalul este ce creează realitatea următoare, reproducem cu ce suntem obișnuiți.

Crește ordinea din viața ta, iar ordinea permite să existe haosul, tu rămânând în siguranță în situații în care în trecut pierdeai controlul, și vei inova în aceste spații elevate.

Îți devine foarte clar ce faci și nu vrei să faci, încât să poți construi strategii de rezolvare a acestor comportamente care nu te servesc.

Te cunoști pe tine muuult mai bine. Mai degrabă nu te vei mai recunoaște, pentru că vei fi cu adevărat nou, vei fi surpins de ce ești capabil.

Cunoști realitatea muuult mai bine. Realitatea este infinită și înfiorătoare prin vastitatea ei, dar asta nu te va opri, te va fascina, vei vibra de cât de multe posibilități sunt pentru tine, și vei înțelege că este mai bine să cunoști mai multă realitate decât să trăiești într-o cutie de convingeri nefondate și depășite, care nu duc decât la o existență deconectată și periculoasă prin neadecvarea ei.

Activezi gene care erau latente, iar tu devii varianta ta care fructifică optim potențialul tău, TU LA PĂTRAT.

ÎN CE CONSTĂ SUSȚINEREA

Ne găsim și comunicăm pe WhatsApp.

Vom vorbi despre provocările care apar pe parcursul implementării, care vor fi foarte probabil multe, și le vom descoperi soluții potrivite cu viața ta.

Am foarte multă încredere în tine și dacă vei fi dedicat, te vei surprinde cât de departe poți ajunge cu implementarea unor activități minime 100 de zile la rând.

Te voi primi cu bucurie și voi fi alături de tine dacă decizi că este potrivit pentru tine să faci acest pas.

Îți urez să ai parte de multă putere și să trăiești viața aliniat la potențialul tău.

Pe acest site, plățile dumneavoastră sunt în siguranță prin MobilPay.
 1. Apăsați butonul pe care scrie „Susținere o lună”
 2. Introduceți datele dumneavoastră
 3. Apasați butonul pe care scrie „Comandă”
 4. Apăsați butonul pe care „Plătește în siguranță”
 5. Completați datele cardului cu care vreți să plătiți
 6. Apăsați butonul pe care „Plătesc în siguranță”
 7. Primiți un e-mail de la Netopia Payments, care conține datele domenzii și care certifică finalizarea plății dumneavoastră.
 8. Continuați cu rubrica „Livrare”.

După ce ați parcurs pașii de la „Cum se cumpără”, veți primi un e-mail, în care se găsește scris un link, a cărui apăsare vă va purta la un formular prin care să ne transmiteți câteva detalii despre dumneavoastră și terminația Facebook ca să vă adăugăm în grup (Dacă nu a venit mesajul, verificați și dosarul „Spam” al aplicației de e-mail)

Apăsați pe simbolul WhatsApp din colțul ecranului, sau pe oricare dintre următoarele:

WhatsApp: 0732302011
E-mail: gheorghe@babasanda.ro
Telefon: 0732302011

Bogați Ordonați SRL
CUI: 37126483
J40/2424/01.03.2017

Pentru retur, completați formularul acesta.

Ca să accesați pagina ANPC, apăsați aici.