SLĂBIT SĂNĂTOS DEFINITIV

Îți pun la dispoziție experiența mea de 90 ZILE de pauze alimentare doar cu apă sau fără apă, una de 21 de zile, altele de 10, de 3 și de o zi. Te voi ghida în ritmul tău, să obții corpul tău și sănătatea ta ideale.

EVOLUȚIE BĂRBAT

Evoluția masei corporale a unui bărbat de 43 de ani, pe durata a 7 zile consecutive după o pauză alimentară de 24 de ore.

Slăbit 1,4 kg. cu o zi de pauză alimentară.

EVOLUȚIE FEMEIE

Evoluția masei corporale a unei femei de 68 de ani, pe durata a 7 zile consecutive după o pauză alimentară de 24 de ore.

Slăbit 1,0 kg. cu o zi de pauză alimentară.

MINIMURILE
SĂPTĂMÂNALE
CÂNTĂRITE
DE UN BĂRBAT

Bărbat de 43 de ani, 4 pauze alimentare săptămânale de 24 de ore.

Slăbit 3,8 kg de grăsime în 26 de zile.

3.800 grame împărțit la 26 de zile ori 7 zile câte are o săptămână = 1.023 grame pe săptămână

LA CAPĂTUL SURPLUSULUI DE GRĂSIME

Rulează videoul

CUM SE SIMTE O PAUZĂ ALIMENTARĂ PRELUNGITĂ FĂCUTĂ CU GHIDAREA UNUI PROFESIONIST ÎN SLĂBIT

PAPA NU ESTE PENTRU CEI CU RESTRICȚII ALIMENTARE BAZATE PE CONVINGERI MENTALE

SLĂBIT SĂNĂTOS ȘI RAPID, CEL MAI SĂNĂTOS, CEL MAI RAPID

CORPUL TĂU IDEAL LA DOAR CÂTEVA LUNI DISTANȚĂ

SLĂBIT ȘI ÎNSĂNĂTOȘIT ÎNTR-O SINGURĂ ACȚIUNE

PÂNĂ LA 1,6 KG. ÎNTR-O SINGURĂ ZI

NU TE VEI MAI ÎNGRĂȘA LA LOC, KILOGRAMELE RĂMÂN JOS

FĂRĂ PIELEA ÎN EXCES DEZGUSTĂTOARE LA PRIVIT, COMUNĂ CELOR CARE SLĂBESC PRIN ALTE METODE

HAINELE NU ÎȚI VOR MAI VENI

RESPIRAȚIE FRUMOS MIROSITOARE, DATĂ DE UN MICROBIOM SĂNĂTOS

FOAME FOARTE PUȚINĂ SPRE DELOC

MĂNÂNCI ÎN FIECARE ZI PE SĂTURATE

NU SUNT NECESARE PENTRU SLĂBIT
EXERCIȚII FIZICE
(DEȘI SUNT EVIDENT RECOMANDATE)

ÎNCHEIETURILE TALE ÎȘI VOR RECĂPĂTA ELASTICITATEA

TEN SĂNĂTOS, CURAT ȘI HIDRATAT, CUM NU-ȚI IMAGINAI CĂ ESTE POSIBIL

MĂTREAȚA DEVINE SE DIMINUEAZĂ SAU DISPARE

ÎMI VEI PUTEA PUNE ÎNTREBĂRI DIRECT, NU PRECUM PE SOCIAL MEDIA UNDE NU MAI RĂSPUND, VEI AVEA ACCES LA TOATE SECRETELE MELE

ELIMINI COMPLET BALONAREA

STRUCTURĂ COMPLETĂ PENTRU REUȘITĂ, DE LA CE CÂNTAR SĂ CUMPERI DACĂ NU AI, PÂNĂ LA PLAN ALIMENTAR PE PLACUL TĂU, VARIAT ȘI GUSTOS

STARE DE SPIRIT ELEVATĂ, VESELĂ ȘI LUMINOASĂ

NU AI SLĂBIT
AI ELIMINAT APĂ

Mi se spune în moduri diverse în comentariile de pe social media… „nu ai scăzut cantitatea de grăsime pe care o afirmi, ai eliminat apă”.

Când vei slăbi cum te voi învăța, vei auzi des astfel de afirmații.

Acești oameni sunt o combinație de trei lucruri: răutate, negare pentru protecția propriei perspective, și lipsă de inteligență pentru înțelegerea unor fenomene simple.

Ce spun acești oameni este „ai pierdut apa din organism” prin deshidratare.

Dar deshidratarea pe care o afirmă ei nu persistă după realimentare și/sau rehidratare. Plus de asta, am scăzut în greutate și când am făcut pauzele cu apă.

Deshidratare bând apă în condiții normale (fără afecțiuni suplimentare pentru care deschidratarea ar fi un simptom)? Nu are sens într-o lume sănătoasă mental.

Așa este, există un fenomen numit poliurie, prin care cineva elimină excesiv apă prin urină, chiar dacă bea suficientă, dar acelea sunt cazuri speciale, nu normalitatea. Poliuria are ca simptome asociate polidipsia, o sete excesivă care nu poate fi săturată, urinare în timpul nopții, oboseală și slăbiciune, iar eu nu am pe niciunul dintre acestea.

Pe fiecare dintre acești oameni care au spus că am pierdut apă, i-am întrebat sincer curios „ce este pentru tine un indicator acceptabil pentru slăbire, cum știi când cineva a slăbit?”. Și niciunul dintre ei nu mi-a răspuns, toți au devenit tăcuți, deoarece ca să îmi răspundă ar trebui să accepte niște indicatori ai realității, iar ei nu există în realitate, există într-o dimensiune intelectual-artificială a convingerilor.

Când cineva știe ceva, când cineva măsoară realitatea, nu mai are nevoie de convingeri. Să știm ceva, face crezutul acelui ceva… INUTIL. Credem doar când nu știm, din lipsă de informații VERIFICATE din REALITATE.

Ei NEAGĂ faptele, punct. Fără o logică sau sens. Este nebunie pură.

Când vei întâlni astfel de oameni, nu încerca să îi convingi pentru că te va costa exagerat. Jim Rohn spunea „don’ try to deperplex the perplexed”, nu încerca să deperplexezi pe perplecși. Se mai spune „nu încerca să faci un porc să zboare, nu vei reuși și vei enerva porcul”.

Ei nu sunt mai prejos sau mai presus de noi, sunt oameni precum noi, suntem cu toții o mare familie, suntem în majoritate similari, dar diferiți în înțelegerea realității. Cineva care neagă ce arată ecranul cântarului digital, pe durata mai multor luni de măsurători zilnice, neagă că știința funcționează, este precum ar nega că avem telefoane mobile, sau electricitate în locuințe.

Comunicarea îndelungată cu acești oameni te va ghida într-un spațiu unde nimic nu are sens, pentru că realitatea lor este distorsionată, nebunească, mental bolnavă.

Exprimarea „ai eliminat apă” este una reală, pentru că slăbitul se face prin urină și respirație. Molecula de grăsime folosită ca energie este transformată și în apă, apoi acea apă este eliminată, da.

Dar acești oameni manipulează realitatea prin acest fapt, că grăsimea este parte apă, ca să creeze o nălucă, să nege în întregime posibilitatea folosirii grăsimii drept energie.

Oricine în afară de ei poate înțelege că odată oprit din introducerea combustibilului în corp, corpul neoprindu-se din consumare, el va trebui să folosească combustibilul din rezerve le grăsime. Foarte foarte simplu.

Corpul consumă chiar dacă nu facem exerciții fizice, există o anumită cantitate de energie necesară pentru păstrarea corpului viu, indiferent câtă mișcare facem, plus de asta, creierul consumă 20% din energia totală consumată de noi, toate acestea costă grăsime sau mâncare, dacă nu mâncăm, costă doar grăsime, grăsime găsită în rezerve, care astfel se diminuează, și deci slăbim GRĂSIME.

Pentru ei este avantajos să creadă că slăbitul este mai greu decât poate el fi, ca să aibă un motiv solid să nu o facă.

Dacă ar accepta această realitate, ar putea și ei să slăbească la fel, și ADN-ul lor nu îi lasă să facă asta, preia controlul gândurilor lor și pune bariere tehnicilor, pune bariere înțelegerii acțiunilor care funcționează, încât ei să nu facă nimic care să diminueze grăsimea.

Grăsimea este o resursă colosal de prețioasă pentru supraviețuire și corpul, ADN-ul muncește ca să o producă, iar el ar face aproape orice ca să prevină diminuarea ei, aparent inclusiv să practice nebunie.

Se spune că atunci când te uiți într-un abis, ajungi să nu mai faci diferența între tine și abis. Te poți pierde uitându-te într-un abis. Același fenomen se aplică și aici, comunicând prea mult cu un om care practică temporar sau poate definitiv nebunie, riști să devii nebun la rândul tău.

Ca să previi înnebunirea astfel, trebuie să te întorci la simplitate, la fundamentale, la baze.

Hai să vedem cum poate cineva ști că a consumat grăsime drept energie. Hai să vedem care pot fi niște semne irefutabile ale slăbirii, semne pe care să ne putem BAZA.

Putem face media celor șapte cântăriri ale fiecăreia dintre săptămâni, masa medie a săptămânii, iar scăderea de la o săptămână la alta a acestei medii, ne garantează că am slăbit (deshidratarea nu durează, cineva nu stă deshidratat pe durata unei luni)

Constatăm minimul dintre cele șapte cântăriri ale fiecăreia dintre săptămâni, masa minimă a săptămânii, iar scăderea de la o săptămână la alta a acestei valori, ne garantează că am slăbit (păstrând în perspectivă masa musculară, pe care opțional dar foarte folositor o susținem cu exerciții fizice cât de puțin)

Observăm circumferința abdomenului, care când slăbim scade

Încep să se vadă sub piele vase de sânge care nu se vedeau anterior slăbirii, pentru că erau mascate de grăsimea subcutanată. Acum că nu mai există acea grăsime subcutanată, vasele de sânge se văd cu ușurință.

Chipul ne arată diferit. În față, găzduim o cantitatea mare de grăsime, fața ne arată rotundă, avem „fălci”, și când slăbim, această grăsime dispare.

NU TE CRED

Mi se spune de asemenea în moduri diverse în comentariile de pe social media… „nu te cred”.

Apare din nou acest mod de a trăi, bazat pe convingeri. Convingerile nu sunt altceva decât niște cârje ale realității. Când cineva știe, nu are nevoie să creadă, pentru că știe.

Ce înseamnă să știm ceva și cu ce este știutul diferit de crezut?

Ca să ajungem să știm ceva, începem cu un experiment. Un experiment este o mostră de acțiune, care ne ajută să descoperim REALITATEA.

O viață bazată pe altceva decât pe REALITATE, este nebunie.

Considerând că ce este potrivit unui om nu este potrivit tuturor oamenilor și că viitorul nu poate fi știut, nici noi nu știm la ce să ne așteptăm când pornim un experiment nou. Așadar un experiment trebuie făcut cu precauție, dar nu cu PREA multă precauție încât să ne oprim sau să acționăm cu frică.

Un experiment pornește cu un plan cât mai bun, după care implementăm acel plan cum spunea Lao Tzu, cum trece cineva lacul iarna devreme. Iarna devreme este gheața subțire, așadar trebuie să fim atenți unde pășim, ca să nu cădem în apă.

Pauzele alimentare sunt ceva foarte foarte natural, ceva cu care corpul nostru este BUN prieten.

Precum spune Sadhguru, nu ținem minte numele stră-stră-stră-stră-bunicii noastre, dar avem pe față nasul ei, adică am moștenit genetic părți ale strămoșilor.

Suntem amintiri stratificate, și de-a lungul construirii ADN-ului nostru, oamenii au avut perioade fără frigidere, în care stăteam zile fără mâncare, și datorită acestui istoric al omenirii, corpul știe cum să stea fără mâncare, ba chiar ARE NEVOIE de asta, are nevoie de aceste pauze încât să se regenereze.

Nu este o exagerare să oprim mâncatul pentru o zi, sau chiar pentru mai multe, în funcție de câtă grăsime în plus avem în corp, ESTE ÎNSĂ O EXAGERARE să nu ne oprim din mâncat nicio zi.

Dar trebuie totuși la început să facem cu atenție trecerea de la zero pauză alimentară la pauză alimentară. Și corpul își va aduce aminte cum este programat să se comporte, natural, doar să îi dăm voie să ne demonstreze asta.

Deci nu suntem în pericol făcând acest experiment decât în măsura în care acționăm brusc, sau dacă facem ieșirea din pauză nechibzuit. În rest, totul ar trebui să decurgă LIIIN.

Dacă experimentul va da rezultatele dorite, vom redecide, de data aceasta cu informații din realitate, despre păstrarea sau eliminarea din viața noastră a acțiunilor în care au constat experiementul.

Să dezvoltăm o convingere despre cum ar decurge lucrurile, fără să le experimentăm, este o formă de masturbare intelectuală, care ne irosește viața și ne păstrează în nebunie, iar nebunia este boală, opusul sănătății, adică depreciere accelerată a corpului, minții și întregii noastre existențe.

Când cineva se pronunță despre o acțiune pentru care nu a pornit și dus la bun sfârșit un experiment, acel om nu merită ascultat, deoarece el nu se găsește în realitate, se află într-o dimensiune falsă, într-o prefăcătorie.

CARACTERISTICILE PAPA

Ce primești în schimbul abonamentului lunar, pe care, evident, îl vei putea anula oricând, nu vreau să stai alături de mine DECÂT dacă ești entuziasmat/entuziasmată de prezența mea în viața ta și de PAPA.

Vreau să rămânem împreună câtă vreme câștigăm amândoi în egală măsură. Eu știu că ce îți pun la dispoziție este MUUULT mai valoros decât valoarea abonamentului, dar momentan el atât este, și în schimbul lui, primești următoarele.

Un plan alimentar individual, care conține o pauză alimentară săptămânală de o zi și posibile moduri de mâncat pe care să le adaptezi existenței tale, funcție de potrivirea lor cu tine

Recomandări despre ce cântar să cumperi (dacă nu ai)

Educație despre cum să faci cântăririle zilnice

Educație despre pregătirea pentru pauzele alimentare

Educație despre cum se iese în cât mai multă siguranță din pauzele alimentare

Feedback despre evoluția corpului tău, bazat pe cântăririle zilnice

Educație despre cum să te acomodezi cu noul tău corp și cu noua ta realitate

Educație despre fenomenele biologice prin care treci

Accesul direct la mine

AVANTAJELE PAPA

Care sunt avantajele sistemului PAPA

Ajungi la destinație.

Mi se scrie des pe mediile sociale o formă a afirmației: „sunt în a 2-a zi de pauză alimentară.” sau „sunt la a 40-a oră de pauză alimentară”.

Ghidarea unui profesionist pe parcursul slăbitului este FUNDAMENTALĂ și NEFACULTATIVĂ.

Cu ghidare, poți ajunge la destinație, la corpul tău ideal, la sănătatea ta ideală.

Fără ghidare, pe cont propriu, este foarte posibil să te pierzi pe drum și să îți faci mai mult rău decât bine.

Să știe cineva despre pauzele alimentare nu este suficient.

 Chiar dacă sunt MULT mai confortabile decât cele de mai multe zile, pauzele alimentare scurte, de 24 de ore, însoțite de mici reglaje inteligente în alimentație, te pot purta mult mai departe decât cele de mai multe zile.

Reglajele adiacente la alimentația ta sunt la fel de importante precum pauzele. Considerând DOAR pauzele, ele sunt foarte complexe, dar când mai adăugăm complexității pauzelor și potrivirea restului vieții tale cu sănătatea, totul devine enorm de mult mai complex.

Oricine poate să facă pauze alimentare, și probabil va fi în siguranță, pentru că ele sunt un fenomen natural, pe care corpul știe să îl practice. Dar să se hrănească sănătos cineva, să selecteze din marea de alimente dăunătoare disponibile pe piață pe cele potrivite lui, păstând plăcerea mâncatului la un nivel înalt, este unul dintre cele mai dificile lucruri pe care le poate face cineva, imposibil pentru un novice sau un amator.

Așadar nu răspund mesajelor „sunt în a x-a zi de pauză alimentară”, pentru că acești oameni se așteptă să le ofer încurajare, și să mă bucur pentru ei. Aș vrea să pot să fac asta, dar în primul rând nu consider necesare pentru slăbit pauzele mai lungi de 24 de ore, cred astfel despre ei că se chinuie inutil, și în al doilea rând știu despre un caz în care un bărbat a făcut o pauză alimentară de 55 de zile doar cu apă, a slăbit, și apoi s-a îngrășat la loc mult mai mult decât era deja înainte să facă pauza.

Dacă acel om mi-ar fi scris să îmi spună cu mare bucurie, Gheorghe, sunt în a 50-a zi de pauză alimentară, ar fi fost irosire să îl aprob, nu l-ar fi ajutat cu NIMIC, ba putem considera că l-aș fi încurajat să își facă rău, opusul intenției mele.

Pentru că să ghidez pe cineva, să mă asigur că nu face lucrurile încât să se obosească exagerat, ca apoi să simtă nevoia de recuperare, și să se întâmple cicluri de 2 pași înainte, 3 pași înapoi, am nevoie ca el să apeleze la serviciile mele, ca să nu îi fiu doar o majoretă. Încurajarea este importantă și își are rolul ei în ierarhia elementelor progresului cuiva, însă doar încurajarea nu rezolvă mare lucru, este impotentă, neputincioasă pe cont propriu în fața complexității vieții.

Ca să susțin pe cineva, eu și acel om avem nevoie ca întreaga lui atenție să fie pe ce propun eu, ca să AJUNGĂ la el informațiile, și să rezolve PROBLEMELE ADIACENTE surplusului de grăsime. Doar excesul de grăsime nu este întreaga problemă, problema este MULTIFAȚETATĂ, foarte foarte foarte foarte NUANȚATĂ.

Dacă cineva a depus pe cont propriu efortul să stea 55 de zile fără să mănânce, și apoi a revenit la masa lui corporală inițială, pe care a depășit-o cu MULT, putem spune că este chiar periculos pentru rezultatul final să faci lucrurile pe cont propriu. Dacă ți se va întâmpla și ție la fel, când vei apela ulterior la mine, eu va trebui nu doar să fac ce fac în mod normal, ci să și repar exagerarea făcută de tine. Doar repararea exagerării poate dura mai mult decât ar fi durat parcursul de slăbire în sine fără acest ocoliș, asta dacă va putea fi reparată, nu mereu exagerările pot fi reversate.

Mai bine sărim această etapă în care tu te chinui și eu mă prefac că sunt bucuros pentru tine. Nu vreau să pierdem amândoi și alegând calea aceasta se va întâmpla chiar asta. Să „te încurajez și să mă bucur pentru tine” știind că este foarte posibil să îți încurajez și să mă bucur de fapt pentru eșecul tău, nu este ceva productiv pentru niciunul dintre noi.

Ești evident liber să pornești pe acest drum, dar eu nu te voi însoți pe el, te aștept să te convingi și între timp mă voi poziționa în circumstanțe care hrănesc câștigul tuturor celor implicați.

Aleg să îmi petrec timpul colosal de prețios, așa cum este timpul oricui, cu oameni pregătiți să câștige, care conștientizează că nimeni nu le poate ști pe toate și care delegă experiența când aceasta le lipsește. Cu acești oameni este în general cel mai mult de câștigat de toate părțile. Când eu câștig înseamnă că altcineva câștigă mult mai mult decât mine, înseamnă că cineva a slăbit cu adevărat, înseamnă că un alt om este foarte bucuros de sănătatea lui/ei, zâmbitor/zâmbitoare să se uite în oglindă.

Persoana despre care îți spuneam că a făcut o pauză alimentară de 55 de zile doar cu apă, a pornit de la o masă corporală de 143 de kilograme

pe durata pauzei a slăbit până la 123 de kg

143 – 123 = 20 kg. slăbite în 55 de zile, 0,36 kg., 364 de grame pe zi.

O medie de 364 de grame slăbite pe zi este o valoarea mică, mai puțin de jumătate, mai degrabă o treime sau uneori o pătrime din ce poate fi cu o singură zi pe săptămână.

O pauză alimentară lungă duce la reglaje din partea corpului pentru împiedicarea consumului mare de grăsime.

Pe lângă că această valoare este una infimă și clar nu justifică munca implicată, după 14 ani, la 46 de ani, el cântărea „aproape 500 de lb.”, aproape 225 de kg.

Dacă după pauza alimentară cântărea cu 84 de kg. mai mult decât a început, putem spune că el nu a slăbit în pauza alimentară, s-a îngrășat, s-a îngrășat cu 84:55=1,52 Kg. pentru fiecare zi de pauză alimentară.

FĂRĂ ghidarea unui profesionist în slăbit sănătos, nu slăbim cu pauzele alimentare, NE ÎNGRĂȘĂM, în acest caz cu mai mult de un kilogram și jumătate pentru fiecare zi de pauză.

A muncit 55 de zile ca să se îngrașe 84 de kilograme. Poți să nu înțelegi această valoare, fiind una colosală, ca să dezvolți perspectivă, consideră că un sac de nisip are 50 de kilograme, acest om s-a îngrășat 1 sac și jumătate de nisip. Un sac cu cartofi are 30 de kilograme, acest om s-a îngrășat cu pauza alimentară aproape 3 saci de cartofi.

Ca să îl ajut pe tata să înțeleagă mai bine surplusul lui de grăsime, 20 de kg. față de indicele masei corporale, am filmat acest bidon de grăsime, care cântărește exact atât…

Kenny Saylors, omul care a stat 55 de zile fără să mănânce, s-a îngrășat pentru că a făcut o pauză alimentară prelungită, 4 astfel de bidoane peste surplusul deja enorm cu care a pornit, enorm suficient încât să îl motiveze să stea 55 de zile fără să mănânce.

Doar să știe cineva despre pauzele alimentare nu este suficient, este nevoie de multă multă multă înțelepciune care să însoțească această posibilă tehnică foarte eficientă.

Grăsimea se topește

„Simt așa cum se topește grăsimea.”

La burtă mă simt așa de bine…

„La burtă mă simt așa de bine… că s-a curbat, începe să se curbeze în interior, nu mai e ca mingea.”

Nu e nimic complicat…

„E ceva simplu de făcut, nu-i nimic complicat.”

În audio, doamna face referire la acest mesaj „scris ieri”…

Există două simpluri, unul înainte de complexitate și unul dincolo de complexitate. Cel de-al doilea simplu este rezultatul multei munci de descoperire, pe care eu am făcut-o și pe care o poți folosi și tu.

Primesc sănătate…

Ca să înțelegi mai bine ce vei primi, am rugat-o pe această doamnă să descrie în propriile cuvinte ce primește de la PAPA, răspunsul a fost… „Sănătate, ce să primesc, sănătate și…”

Mobilitate…

„MOBILITATE, de exemplu acum fac 35 de genuflexiuni zilnic, așa pe scaun cum pot eu, momentan, dar mă trezesc ridicându-mă în picioare repede, fără să mă sprijin.”

Nu experimentez efecte negative…

„Nu văd a fi ceva nefolositor, ca să zici «dacă nu mănânc mă ia amețeala».”

Pielea ta este luminoasă și curată…

Surplusul exagerat de grăsime are un efect devastator pentru tenul tău.

Celulele adipoase, care sunt precum niște saci elastici cu rolul să găzduiască grăsime, cresc în dimensiune când sunt umpluți. Crescând în dimensiune, le sufocă pe celulele dintre ele, care mor, iar asta se va vedea și pe fața, scalpul și pe pielea noastră în general.

Este foarte greu de păstrat o încredere în sine elevată și sănătatea mentală cu un ten plin de coji.

Odată surplusul de grăsime eliminat și celulele adipoase întoarse la o dimeniune normală, tenul nostru devine luminos, natural hidratat și noi mult mai încrezători și veseli.

Nu vei fi înfometat, vei mânca PE SĂTURATE, iar mâncarea  îți va plăcea…

Procesul de slăbire este unul foarte greșit înțeles de către „specialiști”.

Deficiența calorică față de rata metabolismului bazal nu trebuie să fie un chin continuu.

Există moduri prin care să mănânci MULT, să fii în deficit caloric, corpul să primească TOT ce are nevoie ca să fie SĂNĂTOS TUN, iar tu să slăbești încât să nu îți vină să crezi.

Ești pregătit să te simți precum un copil care a primit o jucărie nouă te vei uita la afișajul cântarului??? Pentru că asta se va întâmpla. Se întâmplă cu fiecare dintre participanții la PAPA.

NU trebuie să fii „un munte de ambiție”, slăbitul poate fi făcut de leneși, slăbitul este UȘOR…

Clasic, slăbitul este precum un RĂZBOI CU PROPRIUL CORP. Oamenii cred că să slăbească cineva trebuie să folosească voință și să se lupte, cum se spune, să fie „un munte de voință”.

NU!

NU!

NU!

Voința este pentru cei care lucrează cu cârca, nu inteligent. Lasă-i pe alții să se chinuie, poate le place.

Pauze
Alimentare

Pentru
Avânt

Îți pun la dispoziție experiența mea de 90 ZILE de pauze alimentare doar cu apă sau fără apă, una de 21 de zile, altele de 10, de 3 și de o zi. Te voi ghida în ritmul tău, să obții corpul și sănătatea ta ideale.

EVOLUȚIE BĂRBAT

Evoluția masei corporale a unui bărbat de 43 de ani, pe durata a 7 zile consecutive după o pauză alimentară de 24 de ore.

Slăbit 1,4 kg. cu o zi de pauză alimentară.

EVOLUȚIE FEMEIE

Evoluția masei corporale a unei femei de 68 de ani, pe durata a 7 zile consecutive după o pauză alimentară de 24 de ore.

Slăbit 1,0 kg. cu o zi de pauză alimentară.

MINIMURILE
SĂPTĂMÂNALE
CÂNTĂRITE
DE UN BĂRBAT

Bărbat de 43 de ani, 4 pauze alimentare săptămânale de 24 de ore.

Slăbit 3,8 kg de grăsime în 26 de zile.

3.800 grame împărțit la 26 de zile ori 7 zile câte are o săptămână = 1.023 grame pe săptămână

LA CAPĂTUL SURPLUSULUI DE GRĂSIME

Rulează videoul

CUM SE SIMTE O PAUZĂ ALIMENTARĂ PRELUNGITĂ FĂCUTĂ CU GHIDAREA UNUI PROFESIONIST ÎN SLĂBIT

PAPA NU ESTE PENTRU CEI CU RESTRICȚII ALIMENTARE BAZATE PE CONVINGERI MENTALE

SLĂBIT SĂNĂTOS ȘI RAPID, CEL MAI SĂNĂTOS, CEL MAI RAPID

CORPUL TĂU IDEAL LA DOAR CÂTEVA LUNI DISTANȚĂ

SLĂBIT ȘI ÎNSĂNĂTOȘIT ÎNTR-O SINGURĂ ACȚIUNE

PÂNĂ LA 1,6 KG. ÎNTR-O SINGURĂ ZI

NU TE VEI MAI ÎNGRĂȘA LA LOC, KILOGRAMELE RĂMÂN JOS

FĂRĂ PIELEA ÎN EXCES DEZGUSTĂTOARE LA PRIVIT, COMUNĂ CELOR CARE SLĂBESC PRIN ALTE METODE

HAINELE NU ÎȚI VOR MAI VENI

RESPIRAȚIE FRUMOS MIROSITOARE, DATĂ DE UN MICROBIOM SĂNĂTOS

FOAME FOARTE PUȚINĂ SPRE DELOC

MĂNÂNCI ÎN FIECARE ZI PE SĂTURATE

NU SUNT NECESARE PENTRU SLĂBIT EXERCIȚII FIZICE
(DEȘI SUNT, EVIDENT, RECOMANDATE)

ÎNCHEIETURILE TALE ÎȘI VOR RECĂPĂTA ELASTICITATEA

TEN SĂNĂTOS, CURAT ȘI HIDRATAT, CUM NU-ȚI IMAGINAI CĂ ESTE POSIBIL

MĂTREAȚA DEVINE SE DIMINUEAZĂ SAU DISPARE

ÎMI VEI PUTEA PUNE ÎNTREBĂRI DIRECT, NU PRECUM PE SOCIAL MEDIA UNDE NU MAI RĂSPUND, VEI AVEA ACCES LA TOATE SECRETELE MELE

ELIMINI COMPLET BALONAREA

STRUCTURĂ COMPLETĂ PENTRU REUȘITĂ, DE LA CE CÂNTAR SĂ CUMPERI DACĂ NU AI, PÂNĂ LA PLAN ALIMENTAR PE PLACUL TĂU, VARIAT ȘI GUSTOS

STARE DE SPIRIT ELEVATĂ, VESELĂ ȘI LUMINOASĂ

NU AI SLĂBIT, AI ELIMINAT APĂ

Mi se spune în moduri diverse în comentariile de pe social media… „nu ai scăzut cantitatea de grăsime pe care o afirmi, ai eliminat apă”.

Când vei slăbi cum te voi învăța, vei auzi des astfel de afirmații.

Acești oameni sunt o combinație de trei lucruri: răutate, negare pentru protecția propriei perspective, și lipsă de inteligență pentru înțelegerea unor fenomene simple.

Ce spun acești oameni este „ai pierdut apa din organism” prin deshidratare.

Dar deshidratarea pe care o afirmă ei nu persistă după realimentare și/sau rehidratare. Plus de asta, am scăzut în greutate și când am făcut pauzele cu apă.

Deshidratare bând apă în condiții normale (fără afecțiuni suplimentare pentru care deschidratarea ar fi un simptom)? Nu are sens într-o lume sănătoasă mental.

Așa este, există un fenomen numit poliurie, prin care cineva elimină excesiv apă prin urină, chiar dacă bea suficientă, dar acelea sunt cazuri speciale, nu normalitatea. Poliuria are ca simptome asociate polidipsia, o sete excesivă care nu poate fi săturată, urinare în timpul nopții, oboseală și slăbiciune, iar eu nu am pe niciunul dintre acestea.

Pe fiecare dintre acești oameni care au spus că am pierdut apă, i-am întrebat sincer curios „ce este pentru tine un indicator acceptabil pentru slăbire, cum știi când cineva a slăbit?”. Și niciunul dintre ei nu mi-a răspuns, toți au devenit tăcuți, deoarece ca să îmi răspundă ar trebui să accepte niște indicatori ai realității, iar ei nu există în realitate, există într-o dimensiune intelectual-artificială a convingerilor.

Când cineva știe ceva, când cineva măsoară realitatea, nu mai are nevoie de convingeri. Să știm ceva, face crezutul acelui ceva… INUTIL. Credem doar când nu știm, din lipsă de informații VERIFICATE din REALITATE.

Ei NEAGĂ faptele, punct. Fără o logică sau sens. Este nebunie pură.

Când vei întâlni astfel de oameni, nu încerca să îi convingi pentru că te va costa exagerat. Jim Rohn spunea „don’ try to deperplex the perplexed”, nu încerca să deperplexezi pe perplecși. Se mai spune „nu încerca să faci un porc să zboare, nu vei reuși și vei enerva porcul”.

Ei nu sunt mai prejos sau mai presus de noi, sunt oameni precum noi, suntem cu toții o mare familie, suntem în majoritate similari, dar diferiți în înțelegerea realității. Cineva care neagă ce arată ecranul cântarului digital, pe durata mai multor luni de măsurători zilnice, neagă că știința funcționează, este precum ar nega că avem telefoane mobile, sau electricitate în locuințe.

Comunicarea îndelungată cu acești oameni te va ghida într-un spațiu unde nimic nu are sens, pentru că realitatea lor este distorsionată, nebunească, mental bolnavă.

Exprimarea „ai eliminat apă” este una reală, pentru că slăbitul se face prin urină și respirație. Molecula de grăsime folosită ca energie este transformată și în apă, apoi acea apă este eliminată, da.

Dar acești oameni manipulează realitatea prin acest fapt, că grăsimea este parte apă, ca să creeze o nălucă, să nege în întregime posibilitatea folosirii grăsimii drept energie.

Oricine în afară de ei poate înțelege că odată oprit din introducerea combustibilului în corp, corpul neoprindu-se din consumare, el va trebui să folosească combustibilul din rezerve le grăsime. Foarte foarte simplu.

Corpul consumă chiar dacă nu facem exerciții fizice, există o anumită cantitate de energie necesară pentru păstrarea corpului viu, indiferent câtă mișcare facem, plus de asta, creierul consumă 20% din energia totală consumată de noi, toate acestea costă grăsime sau mâncare, dacă nu mâncăm, costă doar grăsime, grăsime găsită în rezerve, care astfel se diminuează, și deci slăbim GRĂSIME.

Pentru ei este avantajos să creadă că slăbitul este mai greu decât poate el fi, ca să aibă un motiv solid să nu o facă.

Dacă ar accepta această realitate, ar putea și ei să slăbească la fel, și ADN-ul lor nu îi lasă să facă asta, preia controlul gândurilor lor și pune bariere tehnicilor, pune bariere înțelegerii acțiunilor care funcționează, încât ei să nu facă nimic care să diminueze grăsimea.

Grăsimea este o resursă colosal de prețioasă pentru supraviețuire și corpul, ADN-ul muncește ca să o producă, iar el ar face aproape orice ca să prevină diminuarea ei, aparent inclusiv să practice nebunie.

Se spune că atunci când te uiți într-un abis, ajungi să nu mai faci diferența între tine și abis. Te poți pierde uitându-te într-un abis. Același fenomen se aplică și aici, comunicând prea mult cu un om care practică temporar sau poate definitiv nebunie, riști să devii nebun la rândul tău.

Ca să previi înnebunirea astfel, trebuie să te întorci la simplitate, la fundamentale, la baze.

Hai să vedem cum poate cineva ști că a consumat grăsime drept energie. Hai să vedem care pot fi niște semne irefutabile ale slăbirii, semne pe care să ne putem BAZA.

Putem face media celor șapte cântăriri ale fiecăreia dintre săptămâni, masa medie a săptămânii, iar scăderea de la o săptămână la alta a acestei medii, ne garantează că am slăbit (deshidratarea nu durează, cineva nu stă deshidratat pe durata unei luni)

Constatăm minimul dintre cele șapte cântăriri ale fiecăreia dintre săptămâni, masa minimă a săptămânii, iar scăderea de la o săptămână la alta a acestei valori, ne garantează că am slăbit (păstrând în perspectivă masa musculară, pe care opțional dar foarte folositor o susținem cu exerciții fizice cât de puțin)

Observăm circumferința abdomenului, care când slăbim scade

Încep să se vadă sub piele vase de sânge care nu se vedeau anterior slăbirii, pentru că erau mascate de grăsimea subcutanată. Acum că nu mai există acea grăsime subcutanată, vasele de sânge se văd cu ușurință.

Chipul ne arată diferit. În față, găzduim o cantitatea mare de grăsime, fața ne arată rotundă, avem „fălci”, și când slăbim, această grăsime dispare.

NU TE CRED

Mi se spune de asemenea în moduri diverse în comentariile de pe social media… „nu te cred”.

Apare din nou acest mod de a trăi, bazat pe convingeri. Convingerile nu sunt altceva decât niște cârje ale realității. Când cineva știe, nu are nevoie să creadă, pentru că știe.

Ce înseamnă să știm ceva și cu ce este știutul diferit de crezut?

Ca să ajungem să știm ceva, începem cu un experiment. Un experiment este o mostră de acțiune, care ne ajută să descoperim REALITATEA.

O viață bazată pe altceva decât pe REALITATE, este nebunie.

Considerând că ce este potrivit unui om nu este potrivit tuturor oamenilor și că viitorul nu poate fi știut, nici noi nu știm la ce să ne așteptăm când pornim un experiment nou. Așadar un experiment trebuie făcut cu precauție, dar nu cu PREA multă precauție încât să ne oprim sau să acționăm cu frică.

Un experiment pornește cu un plan cât mai bun, după care implementăm acel plan cum spunea Lao Tzu, cum trece cineva lacul iarna devreme. Iarna devreme este gheața subțire, așadar trebuie să fim atenți unde pășim, ca să nu cădem în apă.

Pauzele alimentare sunt ceva foarte foarte natural, ceva cu care corpul nostru este BUN prieten.

Precum spune Sadhguru, nu ținem minte numele stră-stră-stră-stră-bunicii noastre, dar avem pe față nasul ei, adică am moștenit genetic părți ale strămoșilor.

Suntem amintiri stratificate, și de-a lungul construirii ADN-ului nostru, oamenii au avut perioade fără frigidere, în care stăteam zile fără mâncare, și datorită acestui istoric al omenirii, corpul știe cum să stea fără mâncare, ba chiar ARE NEVOIE de asta, are nevoie de aceste pauze încât să se regenereze.

Nu este o exagerare să oprim mâncatul pentru o zi, sau chiar pentru mai multe, în funcție de câtă grăsime în plus avem în corp, ESTE ÎNSĂ O EXAGERARE să nu ne oprim din mâncat nicio zi.

Dar trebuie totuși la început să facem cu atenție trecerea de la zero pauză alimentară la pauză alimentară. Și corpul își va aduce aminte cum este programat să se comporte, natural, doar să îi dăm voie să ne demonstreze asta.

Deci nu suntem în pericol făcând acest experiment decât în măsura în care acționăm brusc, sau dacă facem ieșirea din pauză nechibzuit. În rest, totul ar trebui să decurgă LIIIN.

Dacă experimentul va da rezultatele dorite, vom redecide, de data aceasta cu informații din realitate, despre păstrarea sau eliminarea din viața noastră a acțiunilor în care au constat experiementul.

Să dezvoltăm o convingere despre cum ar decurge lucrurile, fără să le experimentăm, este o formă de masturbare intelectuală, care ne irosește viața și ne păstrează în nebunie, iar nebunia este boală, opusul sănătății, adică depreciere accelerată a corpului, minții și întregii noastre existențe.

Când cineva se pronunță despre o acțiune pentru care nu a pornit și dus la bun sfârșit un experiment, acel om nu merită ascultat, deoarece el nu se găsește în realitate, se află într-o dimensiune falsă, într-o prefăcătorie.

CARACTERISTICILE PAPA

Ce primești în schimbul abonamentului lunar, pe care, evident, îl vei putea anula oricând, nu vreau să stai alături de mine DECÂT dacă ești entuziasmat/entuziasmată de prezența mea în viața ta și de PAPA.

Vreau să rămânem împreună câtă vreme câștigăm amândoi în egală măsură. Eu știu că ce îți pun la dispoziție este MUUULT mai valoros decât valoarea abonamentului, dar momentan el atât este, și în schimbul lui, primești următoarele.

Un plan alimentar individual, care conține o pauză alimentară săptămânală de o zi și posibile moduri de mâncat pe care să le adaptezi existenței tale, funcție de potrivirea lor cu tine

Recomandări despre ce cântar să cumperi (dacă nu ai)

Educație despre cum să faci cântăririle zilnice

Educație despre pregătirea pentru pauzele alimentare

Educație despre cum se iese în cât mai multă siguranță din pauzele alimentare

Feedback despre evoluția corpului tău, bazat pe cântăririle zilnice

Educație despre cum să te acomodezi cu noul tău corp și cu noua ta realitate

Educație despre fenomenele biologice prin care treci

Accesul direct la mine

O comunitate cu oameni care au aceleași preocupări de sănătate și bunăstare

AVANTAJELE PAPA

Care sunt avantajele sistemului PAPA

Ajungi la destinație.

Mi se scrie des pe mediile sociale o formă a afirmației: „sunt în a 2-a zi de pauză alimentară.” sau „sunt la a 40-a oră de pauză alimentară”.

Ghidarea unui profesionist pe parcursul slăbitului este FUNDAMENTALĂ și NEFACULTATIVĂ.

Cu ghidare, poți ajunge la destinație, la corpul tău ideal, la sănătatea ta ideală.

Fără ghidare, pe cont propriu, este foarte posibil să te pierzi pe drum și să îți faci mai mult rău decât bine.

Să știe cineva despre pauzele alimentare nu este suficient.

 Chiar dacă sunt MULT mai confortabile decât cele de mai multe zile, pauzele alimentare scurte, de 24 de ore, însoțite de mici reglaje inteligente în alimentație, te pot purta mult mai departe decât cele de mai multe zile.

Reglajele adiacente la alimentația ta sunt la fel de importante precum pauzele. Considerând DOAR pauzele, ele sunt foarte complexe, dar când mai adăugăm complexității pauzelor și potrivirea restului vieții tale cu sănătatea, totul devine enorm de mult mai complex.

Oricine poate să facă pauze alimentare, și probabil va fi în siguranță, pentru că ele sunt un fenomen natural, pe care corpul știe să îl practice. Dar să se hrănească sănătos cineva, să selecteze din marea de alimente dăunătoare disponibile pe piață pe cele potrivite lui, păstând plăcerea mâncatului la un nivel înalt, este unul dintre cele mai dificile lucruri pe care le poate face cineva, imposibil pentru un novice sau un amator.

Așadar nu răspund mesajelor „sunt în a x-a zi de pauză alimentară”, pentru că acești oameni se așteptă să le ofer încurajare, și să mă bucur pentru ei. Aș vrea să pot să fac asta, dar în primul rând nu consider necesare pentru slăbit pauzele mai lungi de 24 de ore, cred astfel despre ei că se chinuie inutil, și în al doilea rând știu despre un caz în care un bărbat a făcut o pauză alimentară de 55 de zile doar cu apă, a slăbit, și apoi s-a îngrășat la loc mult mai mult decât era deja înainte să facă pauza.

Dacă acel om mi-ar fi scris să îmi spună cu mare bucurie, Gheorghe, sunt în a 50-a zi de pauză alimentară, ar fi fost irosire să îl aprob, nu l-ar fi ajutat cu NIMIC, ba putem considera că l-aș fi încurajat să își facă rău, opusul intenției mele.

Pentru că să ghidez pe cineva, să mă asigur că nu face lucrurile încât să se obosească exagerat, ca apoi să simtă nevoia de recuperare, și să se întâmple cicluri de 2 pași înainte, 3 pași înapoi, am nevoie ca el să apeleze la serviciile mele, ca să nu îi fiu doar o majoretă. Încurajarea este importantă și își are rolul ei în ierarhia elementelor progresului cuiva, însă doar încurajarea nu rezolvă mare lucru, este impotentă, neputincioasă pe cont propriu în fața complexității vieții.

Ca să susțin pe cineva, eu și acel om avem nevoie ca întreaga lui atenție să fie pe ce propun eu, ca să AJUNGĂ la el informațiile, și să rezolve PROBLEMELE ADIACENTE surplusului de grăsime. Doar excesul de grăsime nu este întreaga problemă, problema este MULTIFAȚETATĂ, foarte foarte foarte foarte NUANȚATĂ.

Dacă cineva a depus pe cont propriu efortul să stea 55 de zile fără să mănânce, și apoi a revenit la masa lui corporală inițială, pe care a depășit-o cu MULT, putem spune că este chiar periculos pentru rezultatul final să faci lucrurile pe cont propriu. Dacă ți se va întâmpla și ție la fel, când vei apela ulterior la mine, eu va trebui nu doar să fac ce fac în mod normal, ci să și repar exagerarea făcută de tine. Doar repararea exagerării poate dura mai mult decât ar fi durat parcursul de slăbire în sine fără acest ocoliș, asta dacă va putea fi reparată, nu mereu exagerările pot fi reversate.

Mai bine sărim această etapă în care tu te chinui și eu mă prefac că sunt bucuros pentru tine. Nu vreau să pierdem amândoi și alegând calea aceasta se va întâmpla chiar asta. Să „te încurajez și să mă bucur pentru tine” știind că este foarte posibil să îți încurajez și să mă bucur de fapt pentru eșecul tău, nu este ceva productiv pentru niciunul dintre noi.

Ești evident liber să pornești pe acest drum, dar eu nu te voi însoți pe el, te aștept să te convingi și între timp mă voi poziționa în circumstanțe care hrănesc câștigul tuturor celor implicați.

Aleg să îmi petrec timpul colosal de prețios, așa cum este timpul oricui, cu oameni pregătiți să câștige, care conștientizează că nimeni nu le poate ști pe toate și care delegă experiența când aceasta le lipsește. Cu acești oameni este în general cel mai mult de câștigat de toate părțile. Când eu câștig înseamnă că altcineva câștigă mult mai mult decât mine, înseamnă că cineva a slăbit cu adevărat, înseamnă că un alt om este foarte bucuros de sănătatea lui/ei, zâmbitor/zâmbitoare să se uite în oglindă.

Persoana despre care îți spuneam că a făcut o pauză alimentară de 55 de zile doar cu apă, a pornit de la o masă corporală de 143 de kilograme

pe durata pauzei a slăbit până la 123 de kg

143 – 123 = 20 kg. slăbite în 55 de zile, 0,36 kg., 364 de grame pe zi.

O medie de 364 de grame slăbite pe zi este o valoarea mică, mai puțin de jumătate, mai degrabă o treime sau uneori o pătrime din ce poate fi cu o singură zi pe săptămână.

O pauză alimentară lungă duce la reglaje din partea corpului pentru împiedicarea consumului mare de grăsime.

Pe lângă că această valoare este una infimă și clar nu justifică munca implicată, după 14 ani, la 46 de ani, el cântărea „aproape 500 de lb.”, aproape 225 de kg.

Dacă după pauza alimentară cântărea cu 84 de kg. mai mult decât a început, putem spune că el nu a slăbit în pauza alimentară, s-a îngrășat, s-a îngrășat cu 84:55=1,52 Kg. pentru fiecare zi de pauză alimentară.

Valori față de cu cât a început pauza (cercul alb), după pauză avea minus 20 kg, la 14 ani după pauză avea plus 84 față de cu cât a început pauza.

FĂRĂ ghidarea unui profesionist în slăbit sănătos, nu slăbim cu pauzele alimentare, NE ÎNGRĂȘĂM, în acest caz cu mai mult de un kilogram și jumătate pentru fiecare zi de pauză.

A muncit 55 de zile ca să se îngrașe 84 de kilograme. Poți să nu înțelegi această valoare, fiind una colosală, ca să dezvolți perspectivă, consideră că un sac de nisip are 50 de kilograme, acest om s-a îngrășat 1 sac și jumătate de nisip. Un sac cu cartofi are 30 de kilograme, acest om s-a îngrășat cu pauza alimentară aproape 3 saci de cartofi.

Ca să îl ajut pe tata să înțeleagă mai bine surplusul lui de grăsime, 20 de kg. față de indicele masei corporale, am filmat acest bidon de grăsime, care cântărește exact atât…

Kenny Saylors, omul care a stat 55 de zile fără să mănânce, s-a îngrășat pentru că a făcut o pauză alimentară prelungită, 4 astfel de bidoane peste surplusul deja enorm cu care a pornit, enorm suficient încât să îl motiveze să stea 55 de zile fără să mănânce.

Doar să știe cineva despre pauzele alimentare nu este suficient, este nevoie de multă multă multă înțelepciune care să însoțească această posibilă tehnică foarte eficientă.

Grăsimea se topește

„Simt așa cum se topește grăsimea.”

La burtă mă simt așa de bine…

„La burtă mă simt așa de bine… că s-a curbat, începe să se curbeze în interior, nu mai e ca mingea.”

Grăsimea se topește

„Simt așa cum se topește grăsimea.”

La burtă mă simt așa de bine…

„La burtă mă simt așa de bine… că s-a curbat, începe să se curbeze în interior, nu mai e ca mingea.”

Nu e nimic complicat…

Există două simpluri, unul înainte de complexitate și unul dincolo de complexitate. Cel de-al doilea simplu este rezultatul multei munci de descoperire, pe care eu am făcut-o și pe care o poți folosi și tu.

În audio, doamna face referire la mesajul de dedesubt, „scris ieri”…

Primesc sănătate…

Ca să înțelegi mai bine ce vei primi, am rugat-o pe această doamnă să descrie în propriile cuvinte ce primește de la PAPA, răspunsul a fost… „Sănătate, ce să primesc, sănătate și…”

„E ceva simplu de făcut, nu-i nimic complicat.”

Mobilitate…

„MOBILITATE, de exemplu acum fac 35 de genuflexiuni zilnic, așa pe scaun cum pot eu, momentan, dar mă trezesc ridicându-mă în picioare repede, fără să mă sprijin.”

Nu experimentez efecte negative…

„Nu văd a fi ceva nefolositor, ca să zici «dacă nu mănânc mă ia amețeala».”

Pielea ta este luminoasă și curată…

Surplusul exagerat de grăsime are un efect devastator pentru tenul tău.

Celulele adipoase, care sunt precum niște saci elastici cu rolul să găzduiască grăsime, cresc în dimensiune când sunt umpluți. Crescând în dimensiune, le sufocă pe celulele dintre ele, care mor, iar asta se va vedea și pe fața, scalpul și pe pielea noastră în general.

Este foarte greu de păstrat o încredere în sine elevată și sănătatea mentală cu un ten plin de coji.

Odată surplusul de grăsime eliminat și celulele adipoase întoarse la o dimeniune normală, tenul nostru devine luminos, natural hidratat și noi mult mai încrezători și veseli.

Nu vei fi înfometat, vei mânca PE SĂTURATE, iar mâncarea  îți va plăcea…

Procesul de slăbire este unul foarte greșit înțeles de către „specialiști”.

Deficiența calorică față de rata metabolismului bazal nu trebuie să fie un chin continuu.

Există moduri prin care să mănânci MULT, să fii în deficit caloric, corpul să primească TOT ce are nevoie ca să fie SĂNĂTOS TUN, iar tu să slăbești încât să nu îți vină să crezi.

Ești pregătit să te simți precum un copil care a primit o jucărie nouă te vei uita la afișajul cântarului??? Pentru că asta se va întâmpla. Se întâmplă cu fiecare dintre participanții la PAPA.

NU trebuie să fii „un munte de ambiție”, slăbitul poate fi făcut de leneși, slăbitul este UȘOR…

Clasic, slăbitul este precum un RĂZBOI CU PROPRIUL CORP. Oamenii cred că să slăbească cineva trebuie să folosească voință și să se lupte, cum se spune, să fie „un munte de voință”.

NU!

NU!

NU!

Voința este pentru cei care lucrează cu cârca, nu inteligent. Lasă-i pe alții să se chinuie, poate le place.

Pauze
Alimentare

Pentru
Avânt

Îți pun la dispoziție experiența mea de 90 ZILE de pauze alimentare doar cu apă sau fără apă, una de 21 de zile, altele de 10, de 3 și de o zi. Te voi ghida în ritmul tău, să obții corpul tău și sănătatea ta ideale.

EVOLUȚIE BĂRBAT

Evoluția masei corporale a unui bărbat de 43 de ani, pe durata a 7 zile consecutive după o pauză alimentară de 24 de ore.

Slăbit 1,4 kg. cu o zi de pauză alimentară.

EVOLUȚIE FEMEIE

Evoluția masei corporale a unei femei de 68 de ani, pe durata a 7 zile consecutive după o pauză alimentară de 24 de ore.

Slăbit 1,0 kg. cu o zi de pauză alimentară.

MINIMURILE
SĂPTĂMÂNALE
CÂNTĂRITE
DE UN BĂRBAT

Bărbat de 43 de ani, 4 pauze alimentare săptămânale de 24 de ore.

Slăbit 3,8 kg de grăsime în 26 de zile.

3.800 grame împărțit la 26 de zile ori 7 zile câte are o săptămână = 1.023 grame pe săptămână

LA CAPĂTUL SURPLUSULUI DE GRĂSIME

Rulează videoul

CUM SE SIMTE O PAUZĂ ALIMENTARĂ PRELUNGITĂ FĂCUTĂ CU GHIDAREA UNUI PROFESIONIST ÎN SLĂBIT

PAPA NU ESTE PENTRU CEI CU RESTRICȚII ALIMENTARE BAZATE PE CONVINGERI MENTALE

SLĂBIT SĂNĂTOS ȘI RAPID, CEL MAI SĂNĂTOS, CEL MAI RAPID

CORPUL TĂU IDEAL LA DOAR CÂTEVA LUNI DISTANȚĂ

SLĂBIT ȘI ÎNSĂNĂTOȘIT ÎNTR-O SINGURĂ ACȚIUNE

PÂNĂ LA 1,6 KG. ÎNTR-O SINGURĂ ZI

NU TE VEI MAI ÎNGRĂȘA LA LOC, KILOGRAMELE RĂMÂN JOS

FĂRĂ PIELEA ÎN EXCES DEZGUSTĂTOARE LA PRIVIT, COMUNĂ CELOR CARE SLĂBESC PRIN ALTE METODE

HAINELE NU ÎȚI VOR MAI VENI

RESPIRAȚIE FRUMOS MIROSITOARE, DATĂ DE UN MICROBIOM SĂNĂTOS

FOAME FOARTE PUȚINĂ SPRE DELOC

MĂNÂNCI ÎN FIECARE ZI PE SĂTURATE

NU SUNT NECESARE PENTRU SLĂBIT EXERCIȚII FIZICE
(DEȘI SUNT, EVIDENT, RECOMANDATE)

ÎNCHEIETURILE TALE ÎȘI VOR RECĂPĂTA ELASTICITATEA

TEN SĂNĂTOS, CURAT ȘI HIDRATAT, CUM NU-ȚI IMAGINAI CĂ ESTE POSIBIL

MĂTREAȚA DEVINE SE DIMINUEAZĂ SAU DISPARE

ÎMI VEI PUTEA PUNE ÎNTREBĂRI DIRECT, NU PRECUM PE SOCIAL MEDIA UNDE NU MAI RĂSPUND, VEI AVEA ACCES LA TOATE SECRETELE MELE

ELIMINI COMPLET BALONAREA

STRUCTURĂ COMPLETĂ PENTRU REUȘITĂ, DE LA CE CÂNTAR SĂ CUMPERI DACĂ NU AI, PÂNĂ LA PLAN ALIMENTAR PE PLACUL TĂU, VARIAT ȘI GUSTOS

STARE DE SPIRIT ELEVATĂ, VESELĂ ȘI LUMINOASĂ

NU AI SLĂBIT, AI ELIMINAT APĂ

Mi se spune în moduri diverse în comentariile de pe social media… „nu ai scăzut cantitatea de grăsime pe care o afirmi, ai eliminat apă”.

Când vei slăbi cum te voi învăța, vei auzi des astfel de afirmații.

Acești oameni sunt o combinație de trei lucruri: răutate, negare pentru protecția propriei perspective, și lipsă de inteligență pentru înțelegerea unor fenomene simple.

Ce spun acești oameni este „ai pierdut apa din organism” prin deshidratare.

Dar deshidratarea pe care o afirmă ei nu persistă după realimentare și/sau rehidratare. Plus de asta, am scăzut în greutate și când am făcut pauzele cu apă.

Deshidratare bând apă în condiții normale (fără afecțiuni suplimentare pentru care deschidratarea ar fi un simptom)? Nu are sens într-o lume sănătoasă mental.

Așa este, există un fenomen numit poliurie, prin care cineva elimină excesiv apă prin urină, chiar dacă bea suficientă, dar acelea sunt cazuri speciale, nu normalitatea. Poliuria are ca simptome asociate polidipsia, o sete excesivă care nu poate fi săturată, urinare în timpul nopții, oboseală și slăbiciune, iar eu nu am pe niciunul dintre acestea.

Pe fiecare dintre acești oameni care au spus că am pierdut apă, i-am întrebat sincer curios „ce este pentru tine un indicator acceptabil pentru slăbire, cum știi când cineva a slăbit?”. Și niciunul dintre ei nu mi-a răspuns, toți au devenit tăcuți, deoarece ca să îmi răspundă ar trebui să accepte niște indicatori ai realității, iar ei nu există în realitate, există într-o dimensiune intelectual-artificială a convingerilor.

Când cineva știe ceva, când cineva măsoară realitatea, nu mai are nevoie de convingeri. Să știm ceva, face crezutul acelui ceva… INUTIL. Credem doar când nu știm, din lipsă de informații VERIFICATE din REALITATE.

Ei NEAGĂ faptele, punct. Fără o logică sau sens. Este nebunie pură.

Când vei întâlni astfel de oameni, nu încerca să îi convingi pentru că te va costa exagerat. Jim Rohn spunea „don’ try to deperplex the perplexed”, nu încerca să deperplexezi pe perplecși. Se mai spune „nu încerca să faci un porc să zboare, nu vei reuși și vei enerva porcul”.

Ei nu sunt mai prejos sau mai presus de noi, sunt oameni precum noi, suntem cu toții o mare familie, suntem în majoritate similari, dar diferiți în înțelegerea realității. Cineva care neagă ce arată ecranul cântarului digital, pe durata mai multor luni de măsurători zilnice, neagă că știința funcționează, este precum ar nega că avem telefoane mobile, sau electricitate în locuințe.

Comunicarea îndelungată cu acești oameni te va ghida într-un spațiu unde nimic nu are sens, pentru că realitatea lor este distorsionată, nebunească, mental bolnavă.

Exprimarea „ai eliminat apă” este una reală, pentru că slăbitul se face prin urină și respirație. Molecula de grăsime folosită ca energie este transformată și în apă, apoi acea apă este eliminată, da.

Dar acești oameni manipulează realitatea prin acest fapt, că grăsimea este parte apă, ca să creeze o nălucă, să nege în întregime posibilitatea folosirii grăsimii drept energie.

Oricine în afară de ei poate înțelege că odată oprit din introducerea combustibilului în corp, corpul neoprindu-se din consumare, el va trebui să folosească combustibilul din rezerve le grăsime. Foarte foarte simplu.

Corpul consumă chiar dacă nu facem exerciții fizice, există o anumită cantitate de energie necesară pentru păstrarea corpului viu, indiferent câtă mișcare facem, plus de asta, creierul consumă 20% din energia totală consumată de noi, toate acestea costă grăsime sau mâncare, dacă nu mâncăm, costă doar grăsime, grăsime găsită în rezerve, care astfel se diminuează, și deci slăbim GRĂSIME.

Pentru ei este avantajos să creadă că slăbitul este mai greu decât poate el fi, ca să aibă un motiv solid să nu o facă.

Dacă ar accepta această realitate, ar putea și ei să slăbească la fel, și ADN-ul lor nu îi lasă să facă asta, preia controlul gândurilor lor și pune bariere tehnicilor, pune bariere înțelegerii acțiunilor care funcționează, încât ei să nu facă nimic care să diminueze grăsimea.

Grăsimea este o resursă colosal de prețioasă pentru supraviețuire și corpul, ADN-ul muncește ca să o producă, iar el ar face aproape orice ca să prevină diminuarea ei, aparent inclusiv să practice nebunie.

Se spune că atunci când te uiți într-un abis, ajungi să nu mai faci diferența între tine și abis. Te poți pierde uitându-te într-un abis. Același fenomen se aplică și aici, comunicând prea mult cu un om care practică temporar sau poate definitiv nebunie, riști să devii nebun la rândul tău.

Ca să previi înnebunirea astfel, trebuie să te întorci la simplitate, la fundamentale, la baze.

Hai să vedem cum poate cineva ști că a consumat grăsime drept energie. Hai să vedem care pot fi niște semne irefutabile ale slăbirii, semne pe care să ne putem BAZA.

Putem face media celor șapte cântăriri ale fiecăreia dintre săptămâni, masa medie a săptămânii, iar scăderea de la o săptămână la alta a acestei medii, ne garantează că am slăbit (deshidratarea nu durează, cineva nu stă deshidratat pe durata unei luni)

Constatăm minimul dintre cele șapte cântăriri ale fiecăreia dintre săptămâni, masa minimă a săptămânii, iar scăderea de la o săptămână la alta a acestei valori, ne garantează că am slăbit (păstrând în perspectivă masa musculară, pe care opțional dar foarte folositor o susținem cu exerciții fizice cât de puțin)

Observăm circumferința abdomenului, care când slăbim scade

Încep să se vadă sub piele vase de sânge care nu se vedeau anterior slăbirii, pentru că erau mascate de grăsimea subcutanată. Acum că nu mai există acea grăsime subcutanată, vasele de sânge se văd cu ușurință.

Chipul ne arată diferit. În față, găzduim o cantitatea mare de grăsime, fața ne arată rotundă, avem „fălci”, și când slăbim, această grăsime dispare.

NU TE CRED

Mi se spune de asemenea în moduri diverse în comentariile de pe social media… „nu te cred”.

Apare din nou acest mod de a trăi, bazat pe convingeri. Convingerile nu sunt altceva decât niște cârje ale realității. Când cineva știe, nu are nevoie să creadă, pentru că știe.

Ce înseamnă să știm ceva și cu ce este știutul diferit de crezut?

Ca să ajungem să știm ceva, începem cu un experiment. Un experiment este o mostră de acțiune, care ne ajută să descoperim REALITATEA.

O viață bazată pe altceva decât pe REALITATE, este nebunie.

Considerând că ce este potrivit unui om nu este potrivit tuturor oamenilor și că viitorul nu poate fi știut, nici noi nu știm la ce să ne așteptăm când pornim un experiment nou. Așadar un experiment trebuie făcut cu precauție, dar nu cu PREA multă precauție încât să ne oprim sau să acționăm cu frică.

Un experiment pornește cu un plan cât mai bun, după care implementăm acel plan cum spunea Lao Tzu, cum trece cineva lacul iarna devreme. Iarna devreme este gheața subțire, așadar trebuie să fim atenți unde pășim, ca să nu cădem în apă.

Pauzele alimentare sunt ceva foarte foarte natural, ceva cu care corpul nostru este BUN prieten.

Precum spune Sadhguru, nu ținem minte numele stră-stră-stră-stră-bunicii noastre, dar avem pe față nasul ei, adică am moștenit genetic părți ale strămoșilor.

Suntem amintiri stratificate, și de-a lungul construirii ADN-ului nostru, oamenii au avut perioade fără frigidere, în care stăteam zile fără mâncare, și datorită acestui istoric al omenirii, corpul știe cum să stea fără mâncare, ba chiar ARE NEVOIE de asta, are nevoie de aceste pauze încât să se regenereze.

Nu este o exagerare să oprim mâncatul pentru o zi, sau chiar pentru mai multe, în funcție de câtă grăsime în plus avem în corp, ESTE ÎNSĂ O EXAGERARE să nu ne oprim din mâncat nicio zi.

Dar trebuie totuși la început să facem cu atenție trecerea de la zero pauză alimentară la pauză alimentară. Și corpul își va aduce aminte cum este programat să se comporte, natural, doar să îi dăm voie să ne demonstreze asta.

Deci nu suntem în pericol făcând acest experiment decât în măsura în care acționăm brusc, sau dacă facem ieșirea din pauză nechibzuit. În rest, totul ar trebui să decurgă LIIIN.

Dacă experimentul va da rezultatele dorite, vom redecide, de data aceasta cu informații din realitate, despre păstrarea sau eliminarea din viața noastră a acțiunilor în care au constat experiementul.

Să dezvoltăm o convingere despre cum ar decurge lucrurile, fără să le experimentăm, este o formă de masturbare intelectuală, care ne irosește viața și ne păstrează în nebunie, iar nebunia este boală, opusul sănătății, adică depreciere accelerată a corpului, minții și întregii noastre existențe.

Când cineva se pronunță despre o acțiune pentru care nu a pornit și dus la bun sfârșit un experiment, acel om nu merită ascultat, deoarece el nu se găsește în realitate, se află într-o dimensiune falsă, într-o prefăcătorie.

CARACTERISTICILE PAPA

Ce primești în schimbul abonamentului lunar, pe care, evident, îl vei putea anula oricând, nu vreau să stai alături de mine DECÂT dacă ești entuziasmat/entuziasmată de prezența mea în viața ta și de PAPA.

Vreau să rămânem împreună câtă vreme câștigăm amândoi în egală măsură. Eu știu că ce îți pun la dispoziție este MUUULT mai valoros decât valoarea abonamentului, dar momentan el atât este, și în schimbul lui, primești următoarele.

Un plan alimentar individual, care conține o pauză alimentară săptămânală de o zi și posibile moduri de mâncat pe care să le adaptezi existenței tale, funcție de potrivirea lor cu tine

Recomandări despre ce cântar să cumperi (dacă nu ai)

Educație despre cum să faci cântăririle zilnice

Educație despre pregătirea pentru pauzele alimentare

Educație despre cum se iese în cât mai multă siguranță din pauzele alimentare

Feedback despre evoluția corpului tău, bazat pe cântăririle zilnice

Educație despre cum să te acomodezi cu noul tău corp și cu noua ta realitate

Educație despre fenomenele biologice prin care treci

Accesul direct la mine

O comunitate cu oameni care au aceleași preocupări de sănătate și bunăstare

AVANTAJELE PAPA

Care sunt avantajele sistemului PAPA

Ajungi la destinație.

Mi se scrie des pe mediile sociale o formă a afirmației: „sunt în a 2-a zi de pauză alimentară.” sau „sunt la a 40-a oră de pauză alimentară”.

Ghidarea unui profesionist pe parcursul slăbitului este FUNDAMENTALĂ și NEFACULTATIVĂ.

Cu ghidare, poți ajunge la destinație, la corpul tău ideal, la sănătatea ta ideală.

Fără ghidare, pe cont propriu, este foarte posibil să te pierzi pe drum și să îți faci mai mult rău decât bine.

Să știe cineva despre pauzele alimentare nu este suficient.

 Chiar dacă sunt MULT mai confortabile decât cele de mai multe zile, pauzele alimentare scurte, de 24 de ore, însoțite de mici reglaje inteligente în alimentație, te pot purta mult mai departe decât cele de mai multe zile.

Reglajele adiacente la alimentația ta sunt la fel de importante precum pauzele. Considerând DOAR pauzele, ele sunt foarte complexe, dar când mai adăugăm complexității pauzelor și potrivirea restului vieții tale cu sănătatea, totul devine enorm de mult mai complex.

Oricine poate să facă pauze alimentare, și probabil va fi în siguranță, pentru că ele sunt un fenomen natural, pe care corpul știe să îl practice. Dar să se hrănească sănătos cineva, să selecteze din marea de alimente dăunătoare disponibile pe piață pe cele potrivite lui, păstând plăcerea mâncatului la un nivel înalt, este unul dintre cele mai dificile lucruri pe care le poate face cineva, imposibil pentru un novice sau un amator.

Așadar nu răspund mesajelor „sunt în a x-a zi de pauză alimentară”, pentru că acești oameni se așteptă să le ofer încurajare, și să mă bucur pentru ei. Aș vrea să pot să fac asta, dar în primul rând nu consider necesare pentru slăbit pauzele mai lungi de 24 de ore, cred astfel despre ei că se chinuie inutil, și în al doilea rând știu despre un caz în care un bărbat a făcut o pauză alimentară de 55 de zile doar cu apă, a slăbit, și apoi s-a îngrășat la loc mult mai mult decât era deja înainte să facă pauza.

Dacă acel om mi-ar fi scris să îmi spună cu mare bucurie, Gheorghe, sunt în a 50-a zi de pauză alimentară, ar fi fost irosire să îl aprob, nu l-ar fi ajutat cu NIMIC, ba putem considera că l-aș fi încurajat să își facă rău, opusul intenției mele.

Pentru că să ghidez pe cineva, să mă asigur că nu face lucrurile încât să se obosească exagerat, ca apoi să simtă nevoia de recuperare, și să se întâmple cicluri de 2 pași înainte, 3 pași înapoi, am nevoie ca el să apeleze la serviciile mele, ca să nu îi fiu doar o majoretă. Încurajarea este importantă și își are rolul ei în ierarhia elementelor progresului cuiva, însă doar încurajarea nu rezolvă mare lucru, este impotentă, neputincioasă pe cont propriu în fața complexității vieții.

Ca să susțin pe cineva, eu și acel om avem nevoie ca întreaga lui atenție să fie pe ce propun eu, ca să AJUNGĂ la el informațiile, și să rezolve PROBLEMELE ADIACENTE surplusului de grăsime. Doar excesul de grăsime nu este întreaga problemă, problema este MULTIFAȚETATĂ, foarte foarte foarte foarte NUANȚATĂ.

Dacă cineva a depus pe cont propriu efortul să stea 55 de zile fără să mănânce, și apoi a revenit la masa lui corporală inițială, pe care a depășit-o cu MULT, putem spune că este chiar periculos pentru rezultatul final să faci lucrurile pe cont propriu. Dacă ți se va întâmpla și ție la fel, când vei apela ulterior la mine, eu va trebui nu doar să fac ce fac în mod normal, ci să și repar exagerarea făcută de tine. Doar repararea exagerării poate dura mai mult decât ar fi durat parcursul de slăbire în sine fără acest ocoliș, asta dacă va putea fi reparată, nu mereu exagerările pot fi reversate.

Mai bine sărim această etapă în care tu te chinui și eu mă prefac că sunt bucuros pentru tine. Nu vreau să pierdem amândoi și alegând calea aceasta se va întâmpla chiar asta. Să „te încurajez și să mă bucur pentru tine” știind că este foarte posibil să îți încurajez și să mă bucur de fapt pentru eșecul tău, nu este ceva productiv pentru niciunul dintre noi.

Ești evident liber să pornești pe acest drum, dar eu nu te voi însoți pe el, te aștept să te convingi și între timp mă voi poziționa în circumstanțe care hrănesc câștigul tuturor celor implicați.

Aleg să îmi petrec timpul colosal de prețios, așa cum este timpul oricui, cu oameni pregătiți să câștige, care conștientizează că nimeni nu le poate ști pe toate și care delegă experiența când aceasta le lipsește. Cu acești oameni este în general cel mai mult de câștigat de toate părțile. Când eu câștig înseamnă că altcineva câștigă mult mai mult decât mine, înseamnă că cineva a slăbit cu adevărat, înseamnă că un alt om este foarte bucuros de sănătatea lui/ei, zâmbitor/zâmbitoare să se uite în oglindă.

Persoana despre care îți spuneam că a făcut o pauză alimentară de 55 de zile doar cu apă, a pornit de la o masă corporală de 143 de kilograme

pe durata pauzei a slăbit până la 123 de kg

143 – 123 = 20 kg. slăbite în 55 de zile, 0,36 kg., 364 de grame pe zi.

O medie de 364 de grame slăbite pe zi este o valoarea mică, mai puțin de jumătate, mai degrabă o treime sau uneori o pătrime din ce poate fi cu o singură zi pe săptămână.

O pauză alimentară lungă duce la reglaje din partea corpului pentru împiedicarea consumului mare de grăsime.

Pe lângă că această valoare este una infimă și clar nu justifică munca implicată, după 14 ani, la 46 de ani, el cântărea „aproape 500 de lb.”, aproape 225 de kg.

Dacă după pauza alimentară cântărea cu 84 de kg. mai mult decât a început, putem spune că el nu a slăbit în pauza alimentară, s-a îngrășat, s-a îngrășat cu 84:55=1,52 Kg. pentru fiecare zi de pauză alimentară.

Valori față de cu cât a început pauza (cercul alb), după pauză avea minus 20 kg, la 14 ani după pauză avea plus 84 față de cu cât a început pauza.

FĂRĂ ghidarea unui profesionist în slăbit sănătos, nu slăbim cu pauzele alimentare, NE ÎNGRĂȘĂM, în acest caz cu mai mult de un kilogram și jumătate pentru fiecare zi de pauză.

A muncit 55 de zile ca să se îngrașe 84 de kilograme. Poți să nu înțelegi această valoare, fiind una colosală, ca să dezvolți perspectivă, consideră că un sac de nisip are 50 de kilograme, acest om s-a îngrășat 1 sac și jumătate de nisip. Un sac cu cartofi are 30 de kilograme, acest om s-a îngrășat cu pauza alimentară aproape 3 saci de cartofi.

Ca să îl ajut pe tata să înțeleagă mai bine surplusul lui de grăsime, 20 de kg. față de indicele masei corporale, am filmat acest bidon de grăsime, care cântărește exact atât…

Kenny Saylors, omul care a stat 55 de zile fără să mănânce, s-a îngrășat pentru că a făcut o pauză alimentară prelungită, 4 astfel de bidoane peste surplusul deja enorm cu care a pornit, enorm suficient încât să îl motiveze să stea 55 de zile fără să mănânce.

Doar să știe cineva despre pauzele alimentare nu este suficient, este nevoie de multă multă multă înțelepciune care să însoțească această posibilă tehnică foarte eficientă.

Grăsimea se topește

„Simt așa cum se topește grăsimea.”

La burtă mă simt așa de bine…

„La burtă mă simt așa de bine… că s-a curbat, începe să se curbeze în interior, nu mai e ca mingea.”

Grăsimea se topește

„Simt așa cum se topește grăsimea.”

La burtă mă simt așa de bine…

„La burtă mă simt așa de bine… că s-a curbat, începe să se curbeze în interior, nu mai e ca mingea.”

Nu e nimic complicat…

Există două simpluri, unul înainte de complexitate și unul dincolo de complexitate. Cel de-al doilea simplu este rezultatul multei munci de descoperire, pe care eu am făcut-o și pe care o poți folosi și tu.

În audio, doamna face referire la mesajul de dedesubt, „scris ieri”…

Primesc sănătate…

Ca să înțelegi mai bine ce vei primi, am rugat-o pe această doamnă să descrie în propriile cuvinte ce primește de la PAPA, răspunsul a fost… „Sănătate, ce să primesc, sănătate și…”

„E ceva simplu de făcut, nu-i nimic complicat.”

Mobilitate…

„MOBILITATE, de exemplu acum fac 35 de genuflexiuni zilnic, așa pe scaun cum pot eu, momentan, dar mă trezesc ridicându-mă în picioare repede, fără să mă sprijin.”

Nu experimentez efecte negative…

„Nu văd a fi ceva nefolositor, ca să zici «dacă nu mănânc mă ia amețeala».”

Pielea ta este luminoasă și curată…

Surplusul exagerat de grăsime are un efect devastator pentru tenul tău.

Celulele adipoase, care sunt precum niște saci elastici cu rolul să găzduiască grăsime, cresc în dimensiune când sunt umpluți. Crescând în dimensiune, le sufocă pe celulele dintre ele, care mor, iar asta se va vedea și pe fața, scalpul și pe pielea noastră în general.

Este foarte greu de păstrat o încredere în sine elevată și sănătatea mentală cu un ten plin de coji.

Odată surplusul de grăsime eliminat și celulele adipoase întoarse la o dimeniune normală, tenul nostru devine luminos, natural hidratat și noi mult mai încrezători și veseli.

Nu vei fi înfometat, vei mânca PE SĂTURATE, iar mâncarea  îți va plăcea…

Procesul de slăbire este unul foarte greșit înțeles de către „specialiști”.

Deficiența calorică față de rata metabolismului bazal nu trebuie să fie un chin continuu.

Există moduri prin care să mănânci MULT, să fii în deficit caloric, corpul să primească TOT ce are nevoie ca să fie SĂNĂTOS TUN, iar tu să slăbești încât să nu îți vină să crezi.

Ești pregătit să te simți precum un copil care a primit o jucărie nouă te vei uita la afișajul cântarului??? Pentru că asta se va întâmpla. Se întâmplă cu fiecare dintre participanții la PAPA.

NU trebuie să fii „un munte de ambiție”, slăbitul poate fi făcut de leneși, slăbitul este UȘOR…

Clasic, slăbitul este precum un RĂZBOI CU PROPRIUL CORP. Oamenii cred că să slăbească cineva trebuie să folosească voință și să se lupte, cum se spune, să fie „un munte de voință”.

NU!

NU!

NU!

Voința este pentru cei care lucrează cu cârca, nu inteligent. Lasă-i pe alții să se chinuie, poate le place.

Pe acest site, plățile dumneavoastră sunt în siguranță prin MobilPay.
  1. Apăsați butonul pe care scrie „Susținere o lună”
  2. Introduceți datele dumneavoastră
  3. Apasați butonul pe care scrie „Comandă”
  4. Apăsați butonul pe care „Plătește în siguranță”
  5. Completați datele cardului cu care vreți să plătiți
  6. Apăsați butonul pe care „Plătesc în siguranță”
  7. Primiți un e-mail de la Netopia Payments, care conține datele domenzii și care certifică finalizarea plății dumneavoastră.
  8. Continuați cu rubrica „Livrare”.

După ce ați parcurs pașii de la „Cum se cumpără”, veți primi un e-mail, în care se găsește scris un link, a cărui apăsare vă va purta la un formular prin care să ne transmiteți câteva detalii despre dumneavoastră și terminația Facebook ca să vă adăugăm în grup (Dacă nu a venit mesajul, verificați și dosarul „Spam” al aplicației de e-mail)

Apăsați pe simbolul WhatsApp din colțul ecranului, sau pe oricare dintre următoarele:

WhatsApp: 0732302011
E-mail: gheorghe@babasanda.ro
Telefon: 0732302011

Bogați Ordonați SRL
CUI: 37126483
J40/2424/01.03.2017

Pentru retur, completați formularul acesta.

Ca să accesați pagina ANPC, apăsați aici.