SUPLIMENTUL
DE PUTERE

Partenerul tău pentru reușită

Pe scurt… primești o lună sau mai puțin de susținere gratuită din partea mea, timp în care vom descoperi dacă suntem compatibili. Vom descoperi în acest timp dacă prezența mea în viața ta poate fi cu adevărat o valoare pentru tine și dacă tu implementezi ce primești de la mine.

De ce perioadă gratuită? Deoarece este nevoie de timp ca să dezvoltăm limbaj comun și mai ales încredere reciprocă.

Încearcă, testează-mă, ce ai de pierdut? Experimentele sunt parte din viața oamenilor elevați, printre care ești și tu probabil. Pornește acest experiment și alege o dată (când vei avea suficiente informații) la care să redecizi dacă merită să continui.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Facem un grup de WhatsApp în care vom fi doar noi doi, tu îmi transmiți ce vrei să se întâmple în viața ta și informații despre evoluția problemei, și eu particip în ritmul tău cu experiența mea.

Oricare dintre noi se poate retrage din acest grup oricând, rolul lui fiind să aducă valoare existenței tale… și dacă asta nu se întâmplă, el devine irosire.

DE CE SĂ LUCREZI CU MINE

Deși înțeleg bine valoarea cunoștințelor teoretice, sunt focalizat pe IMPLEMENTARE, și am descoperit în timp că am un dar natural să descriu UȘOR de înțeles conceptele (pe care cineva le-a auzit de multe ori în alte părți și nu le-a înțeles).

Fac asta de cel puțin 15 ani.

––––––––––––––––––––––––––––

Ca să începem dă un mesaj Wapp la 0732302011 cu textul SDP sau orice altceva vrei (butonul de mai jos te va ajuta să faci asta mai ușor).

O definiție pentru iubire pe care o folosesc este „să vrem binele cuiva”, conform acestei definiții, eu te iubesc, vreau să particip la bunăstarea ta, hai să ne cunoaștem.

Dacă interpretezi că nu este pentru tine ce am descris mai sus, te rog consideră dacă este potrivit pentru cineva apropiat ție, și fă-i lui/ei cunoscut acest serviciu. Mulțumesc!

Gheorghe BABASANDA

Scroll to Top